top of page
Search
  • Writer's pictureRicard Camó

Televisió de Girona. VII Raid Territorial de la Selva


L'esplanada de Saloners i els voltants del Parc de Sant Salvador de  Santa Coloma de Farners van acollir la setena edició del Raid Hípic Territorial de la Selva, prova organitzada pel Club Esportiu Selvaequus que va reunir més de 100 binomis de diferents categories que van competir en un recorregut amb sortides, arribades i vetgates a l'Esplanada del Saloners, el centre neuràlgic de la prova².

 

La disciplina de Raid consisteix en la realització d'un determinat recorregut en el menor temps possible on el cavall ha de demostrar unes determinades condicions físiques que s'avaluen mitjançant controls veterinaris fixats durant tot el recorregut i on el cavall pot aprofitar per descansar.


Aquesta modalitat hípica posa a prova la resistència física de genets i cavalls, on es premia la bona preparació física del cavall, que ha de recórrer llargues distàncies sense sobrepassar un nombre mínim de pulsacions per minut establertes amb anterioritat.  


El binomi guanyador de la prova serà aquell que arribi al final del recorregut en el menor temps possible i complint les condicions veterinàries fixades a l'inici de la prova.


Els primer classificats de cada categoria varen ser :

Joan Moret Roque  amb Bin de Montfluq a la proba de 80 Km

Albert Juanola Quintana amb Left Elbow  a la proba de 60 Km

I Roger Naranjo Piella amb Santa Anita a la proba de 40

KM

bottom of page