top of page

Centre Equestre Niubó a Campdevànol

Valls-Soler, és una família amb amistat de més d'una quarantena d'anys viscuts. Això diu molt!.

Un “Brindis” per aquesta relació tant especial.

Per altra banda, al Centre Eqüestre NIUBÓ a Campdevànol (Ripollés) a més de l'escola d'equitació tradicional es dediquen a la teràpia amb cavall amb un romanent de més de quaranta alumnes d'aquest col·lectiu de la zona gironina del Ripollès.

Els admiro per unes quantes coses, però sol en nomenaré una, que utilitzem la mateixa filosofia en totes les disciplines practicades.

L'Anna, professora i monitora “especial” amb dedicació plena a l'escola. Una virtual professora i també participant en competicions hípiques.

La Laura, Psicòloga per la Universitat de Girona.

Actuant al Centre Joan Riu de Sant Gregori.

Com he comentat, aquest Consorci està plenament dedicat al col·lectiu. Tots a una!! La Laura va tenir una estança fugaç a Centaure, en la qual la seva joventut i les seves pensades me van rejovenir.

Amb la seva sortida, alguna d'elles va quedar en projecte, que espero acomplir.

El Pare Joaquim, (Quim per a mi) és tant veterà que ho sap quasi tot, o tot, i amb mi, sempre disposat a confessar-m'ho, tant del cavall com del món mundial.

Que diré jo de l'Anna Soler (Mare), la vaig tenir en el primer concurs celebrat a Vic pel Ram, fent de Secretària de Jurat de Camp.

Li va agradar tant la col·laboració que actualment és Jutgessa Internacional de competicions de Salt d'Obstacles, ara fent una burrada de kilòmetres a tot l'estat, amb “más kilòmetros que las maletas de la Piquer“-

Que serveixi d'agraïment, que no de revenja, dels fets anteriors. Que prefereixo no recordar.








485 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page