top of page

Ma gratitut a l "ejército".- Abans que rés!.

Actualizado: 26 may 2022

COINCIDÈNCIA. Doncs per coincidència, l'any 1978, va arribar com deia, a Girona, qui seria un dels millors amics que tinc, el Comandant, (ara Coronel), de l'”Arma de Caballeria” Col. D. Antonio Morera de la Vall González de Echavarri. .

Inicialment vaig anar a classes de Salt d'Obstacles amb ell portant-hi la meva filla Dolors, a “Torre Mirona”, que era del meu germà Felip, que hi tenia un Club Hípic a Riudellots de la Selva.

El llavors Capitá Antonio al front de l'Esquadró. Saltant una “Volea”

Els valors de l'exèrcit, històricament és important, des d'aquí voldria rendir honors a ell. Sols dono unes notes significatives

A l'anexa d'aquestes Memòries, Seixanta Milions d'Anys, teloner i complement de les reals, explica el procés de evolució del Equí I en l'apartat de la Campanya de Rusia de Napoleó contra les tropes angleses del Duc de Wellington, que Napoleó els deia, tement-los, “Esos terribles caballos grises” Els aliats van guanyar. Però a quin preu!. Vint mil cavalls morts al camp de batalla. Esgarrifós!. Però hi eren, “Craso error”!!. Per aquestes dades, bones o no, cal guardar honors a l'Exercit, lamentant la decadència que ha sofert últimament.



Aquesta pàgina va destinada , en particular, a l'amic Antonio, per la seva perseverança a Centaure. Igual a l'Arma de Caballeria” per ser qui millor s'han servit i han utilitzat els èquids al llarg de l'Història de l'Humanitat. VA EN HONOR D'ELLS DOS!!.

5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page