top of page

"Quadre noir" a Saumur (França)

Actualizado: 12 jun 2021


La Broue, va escriure un tractat d'Equitació inspirat, per ser alumne de Pignatelli quan estava a Nàpols i va oblidar-se dels mètodes de Grissone. Segons ell, s'havia de domar racionalment.

Això passava a finals del segle XVI, n'obstant altres genets i mestres com Pluvinel, el Marqués de Newcastle i ja en el segle XVII, François Robinchon de la Guerinière, van millorar-lo.

El mètode de La Broue va convertir-se en el fonament de l'Escola Francesa, estant en vigor fins la Revolució, però el mestre de l'Equitació, v que va ser professor de Louis XVII, escrigué un llibre al deixeble real “La Instrucción del Rei”.

Poc temps després, curiosament, William Cavendisc, Marqués de Newcastle, amb aires de renovació, assegurà que cap mètode era bo com el seu. De lluny!!

Coronel saint André Va escriure un llibre. “Método nuevo para adiestrar i hacerlo trabajar según su naturaleza..... “.

Assegurava que amb el seu sistema emprava molt menys temps.

François Robinchón de la Guerinière en 1687 va intentar de solucionar molts problemes de l'Equitació de l'Escola, arraconant tots el mètodes brutals i dotar d'aire nou, ampliant i ensinistrant cada cavall segons la seva personalitat. Ell no va pertànyer mai a l'Escola de Versalles, però organitzà i dirigí a Paris una Acadèmia (1715-1750) que seria mundialment famosa.

Transformaria tota la tècnica eqüestre i els equips de muntar, molt particularment, les selles que encara en l'actualitat s'usen a Saumur.

Aquest gran professor, ensenyà als seus alumnes estabilitat, equilibri, va simplificar l'ensinistrament i les ajudes amb discreció.




Jean Michel Boisson i nosaltres dos. Actualment, contemplen vàries disciplínes.


De Versalles van sortir grans Mestres: Cazaux de Nestier, primer genet de Lluis XV, Salavert, el Vescomte d'Abzac, que và ser l'instrucctor de Lluis XVI, Luis XVIII i Carles X.

A mitjans del s. XVIII, el Duque de Choiseul fundà cinc Escoles. Entre elles l'Escola Militar de SAUMUR, les va restablir, aquesta la de SAUMUR, reconstruïda per Luis XVI, tindria un relatiu èxit.

En Comte d'Aure (1799-1863) fundà a París l'Escola de Saumur, que utilitzava els mètodes de Baucher.

Així saluden al públic els genets vestits de negre, al d'iniciar els salts d'escola.

7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page