top of page

Salt Mòbil ( Exhibició que no competició)

Actualizado: 26 may 2022


Si, sempre m'ha agradat descobrir o introduir modes i estils nous.

Aquest té un sentit molt especial, per que era una exhibició, que no una prova, en la qual avia Salt d'obstacles. I era un dels números del espectacle durant el casament de la filla Sílvia, celebrat a la pista coberta de Centaure.

Tothom sap, i millor jo que soc titulat a “Jefe de Pista”, el que costa montar un recorregut de salt en una pista qualsevulla.

En aquest cas va ser a la pista reglamentària coberta del Centre Centaure, amb motiu de les noces de la filla Sílvia. Va ser un èxit!.

Comptavem sempre amb Antonio Morera com a director i una dezena de voltejadors amb l'eqquip del Club i el David Daniel amb el seu cavall “Àtome de Normandie”, (SF). Es van construir cinc bandes semidures de plàstic de 2,5 X 0,50 m. Tenia unes manetes laterals aplicades per subjectar les bandes. És qualsevol cosa, menys perillós.

Axó sí, cal tenir un cavall generós i també el genet. Els dos participants del binomi mencionat, ho eren molt.

Aquesta exhibició s'iniciava quan els nois, corrent per la pista, improvisant obstacles a tall de recorregut, sempre a les ordres de l'Antonio, formant obstacles aïllats, combinats “voleas” etc. que “Atome de Normandie” saltava seguits, sense perdre el ritme.

Dada estimativa: 0' temps de muntatge, l'exhibició pot ser curta o llarga “al dente”, 0' de retirada. Tot un prodigi!

Estic convençut que a Espanya mai ningú ho a fet!.

Si coneixeu algun cas o antecedent, m'agradaria saber-ho.


0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page