top of page

Seguim organitzan el centre

Actualizado: 26 may 2022

Després amb l'Antonio hem fet un bon equip. Aquesta dualitat de interessos, Centaure/Delegació, fracassaria, si ens regim pel refrany clàssic “Casa de dos puertas, mala es de guardar” però n'utilitzavem un altre també clàssic, “Al Cèsar lo que es del Cèsar i a Dios.....”.

Jo anava a totes i vaig contactar amb la Federació Catalana d'Hípica, l'Esteve Gironés, n'era el Delegat que, per raons de salut, dimitia deixant no més quatre o cinc federats, en tot Girona. Això corria l'any 1978. Les hípiques, amb el “boom” de turistes, feien passejades i poca cosa més. Eraa lògic per que les Hípiques no tocaven la competició.

El Centre d'Equitació Centaure, va ser el receptor material i físic de les instal·lacions i responsable de mantenir-les i millorar-les.

De les moltes que s'en van desenvolupar, que les trobareu a les seccions vinents comptava sempre amb la col·laboració i la participació d'aquesta gran família de “Centaures”.

Se me'n van les mans a l'hora de maquetejar les pàgines, tinc tant sortit de fotografies que els hi posaria totes. El problema està a que segons els editors, el haver-ni moltes de color, es dispara el preu de l'enquadernat d'una manera escandalosa. I això toca la butxaca! ..


7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page