top of page

"Spots" publicitaris. Amb el segell Centaure

Actualizado: 26 may 2022



El Centre sempre ha estat a punt a noves activitats. Heus ací algunes:


A.- Un “spot” a TVE, molt vistós apareixía fa anys, en publicitat de CAMPSA. El que ens lliga, és un cavall negra extraordinari. El cavall en qüestió era VISIR” (PRE). Nat a Aranjuez a la “Ganaderia Nacional del Patrimoni del Estado”, que vaig comprar allí. Eren dos poltres, “Visir” i “Vergel”, que era negra i que va ser escollit per fer tant important anunci.

Centaure era punt de descans dels passavolants per creuar la frontera .

.

B.- Una empresa de “Extras de Peliculas”, de especialistes, van pernoctar allotjan-se al Centre. En la tertúlia després del sopar, en veura aquesta foto de ”ALASKA, els va interessar de llogar-me-la per un “Spot publicitàri”. Van escollir-la perque en ser torda, s'asemblava a la pedra.

Vam parlar de les condicions d'aquesta operació, doncs la filmació sería a Guadalajara

Les condicions eren que, a més del preu estipulat hi havia una assegurança d'un milió de pessetes en cas d'accident en el salt

El cavall hauría de pujar per una rampa de un metre de amplada i un 50% de pendent sense cap protecció. Arribaria damunt d'un pedestal de dos metres d'alçada, tambésimulant ser de pedra.

La filmació partia d'una suposada escultura eqüestre per convertir-se en l'Alaska saltant per damunt del coche, que era un SEAT (model Seat Panda movida) amb l'antena aixecada. L'operació va resultar perfecta. La meva filla volía saltar-ho, peró en Richar no va valer-ho.

C.- En una ocasió la Generalitat fent una promoció de les contrades Gironines, em va contractar per amenitzar una zona interior de la província. Apareixia jo muntant a cavall amb el BANDIDO, que al final feia una “levada”, amb una càmara penjada al meu pit.

N-hi han més, els D, E, F, G..... Però tinc el limit lògic d'espai!.


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page