top of page

10 raons per viatjar a Senegal



Conèixer Àfrica començant per Senegal, els meus 10 Raons:

1. És un País molt a prop d'Europa!

Senegal és el país de l'Àfrica Negra que tenim més a prop. Arribes en un còmode Vol des de la península en només 4,5 hores, i des de Canàries en només 2 hores !! Des d'Espanya tens vols directes des de Barcelona, ​​Madrid, Tenerife o Gran Canària (alguns temporada). En una setmana es pot gaudir de l'Àfrica més autèntica a poques hores d'Espanya.

Segur

2. És un País estable!

Senegal té una escena social i política molt tranquil·la en els últims temps. És un dels pocs països africans que tenen una democràcia consolidada i estable. (Tot i això, hi ha dificultats i corrupció no es pot negar).

3. És més Barat!

Senegal té uns preus bastant més assequibles que altres països de l'Àfrica negra com Kenya o Sud-àfrica ... No només el vol et costarà menys si tries bé la data, l'estada també és més barata.

4. És l'Àfrica en miniatura!

Moltes vegades es compara al Senegal amb una espècie d'Àfrica en miniatura, això és perquè pots trobar tots els paisatges africans al país. Veurem des de deserts a manglars, passant per la sabana i els paisatges tropicals. Tot això en un espai relativament petit que podem recórrer en una o millor dues setmanes.

5. Per les seves Parcs Naturals i els animals

La desforestació i el desenvolupament urbà han fet molta efecte en tot el continent africà, i Senegal no és una excepció. Malgrat això hi ha espais protegits que encara es mantenen verges, val la pena visitar algun dels seus Parcs Nacionals.

6. Pots fer un Safari fotogràfic!

Al Senegal pots fer el Safari més barat des d'Europa ... no només perquè està més a prop i el vol és més barat sinó perquè podem anar al Parc de Bandia que està a només 40 minuts de la Capital. Allà, dalt d'un 4 × 4 veurem tot tipus d'animals (herbívors). Si viatges primer a Tanzània, Kenya, Sud-àfrica o Namíbia i després véns al Senegal doncs et vas a portar una decepció perquè està clar que aquí no hi ha tants animals en llibertat .... és per això que és millor viatjar primer a Senegal per experimentar la sensació de fer un safari i més endavant anar a altres països africans.

7. Per l'Hospitalitat de la seva gent

Senegal és conegut com el país de la "teranga", que en llengua wòlof vol dir hospitalitat. Els seus habitants són gent molt receptiva i hospitalària.

8. Per la seva Música

La música del Senegal està entre les músiques més conegudes a l'Àfrica, especialment per la percussió i els seus ritmes. No perdis l'oportunitat d'escoltar-la i ballar-la! Entre els músics més famosos del Senegal es troba: Youssou N'Dour.

9. Per la seva diversitat cultural i la seva tolerància religiosa

Al Senegal hi ha més de 15 ètnies, la majoritària són els Wolof però també trobem els lebou, Serer, Peul, Fulani, Diola, Tukulor, Bedik ... etc Els llogarets més remotes mantenen l'esperit africà de l'hospitalitat i els costums ancestrals. Les llengües oficials i més parlades són el francès i el wòlof però vam trobar moltes altres llengües natives (encara que algunes en perill d'extinció). Quant a la religió, la població senegalesa és en la seva gran majoria musulmana de tendència sufí (90%), la resta són catòlics o animistes. Hi ha una gran tolerància entre religions i no és difícil trobar famílies amb membres de diferents religions.

10. Per Donar suport al seu desenvolupament

Senegal té una taxa d'atur juvenil enorme ... aquesta és una de les principals raons per les quals molts joves decideixen emigrar, de vegades no tenen alternativa. A més, molta de la gent jove és analfabeta o no té estudis. Viatjant al Senegal donem suport als seus habitants, si es crea una indústria turística cada vegada més gran, més gent va a tenir feina i no es veuran forçats a anar-se'n de la seva terra, no és que vayam

28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page